OM OSS

Historien om Husfornying. Da Vegrad Furhovden startet Takfornying AS i 2014, var hensikten å skape en kundeplattform som var basert på fornøyde og trygge brukere av våre tjenester. Noe så enestående og åpenbart som å regngjøre, impregnere og maling av takstein var akkurat det markedet var ute etter. Og slik starter eventyret, for det har det utelukkende vært. Vegards visjoner og mål styres av å kunne gjøre hverdagen til sine kunder effektiv, økonomisk smart og vakrere med enklere grep.

Dette er starten på Husfornying. Med malingsutsalg av Drywood og Teknos så er også Husfornying er ment som et verktøy til tilrettelagt selvhjelp. Husfornying ønsker å tilby kunden alle løsninger, og videreutvikle bevaring&fornying mantraét. Kundene er økonomiske, og ønsker i stor grad å bevare fremfor å bytte ut. Med smarte brukere og økende etterspørsel er Husfornying er et symbol og en klar transformasjon hvor kunden skal bli hørt og vi skal med alle våre midler kunne forenkle og tilgjengelig gjøre alle verktøy i oppussing fasene, slik at kunden kan enklere finne frem til smarte løsninger. Hos Husfornying finner du maling, malerverktøy, desighjelp, graffiti og masse inspirasjon.

Vi er et selskap i vekst og utvikling, om du ser noe vi mangler på våre nettsider så ta kontakt, så skal vi hjelpe deg videre!